30.10.13

hiphei ja häkkyliä

Mooikka taas! Eilen pääsin pusuttelemana kaneja oikeen kunnolla, kun en ollut nähnyt pikkusia niin pitkään aikaan. Olivat siis tosiaan kaverilla viikon hoidossa, kun itse olin espanjassa. Eilen hain sitten kanit ja päästiin Millan kanssa noita kuvailemaankin pikaisesti, ja sählämöimään kanelien kanssa jotain.. Ja hih, tyytyväinen lopputulos.
Ensin tosiaan vainb rapsuttelin ja pälisin ja pusuttelin kaneja, kunnes sitten päästettiin Nestori ensin talliin vapaaksi (kaverilla oli siis karsina varattuna kaneille, jossa saivat juosta. Häkissä olivat muuten, mutta iltapäivisin milla sitten aina päästi pomppimaan vapaaksi), kun sitten ajateltiinkin, että voitaisiin tutustuttaa kaneja nyt muutenkin kun häkin läpi, kun Nestorin leikkauksesta on pari viikkoa. Vielä en yhteen ja samaan häkkiin uskalla päästää, mutta aloitettiin jo aikaisin tutustuttaminen kunnolla, heh.
Ensin laitettiin Nestori valjaisiin ja Sipsu vapaaksi ja tutustuttiin sillälailla. Ne oli kuin olisivat tunteneet aina ja olleet samassa häkillä kauan, kun vain juoksenteli kumpikin ympäriinsä, jos toinen kani sattui tulemaan vastaan niin silloin vähän nuuhkittiin. Hetken juostuani Nestorin perässä valjaissa, päästettiinkin herra sitten vapaaksi, samoin kuin Sipsukin oli. Ja samaa rataa jatkui, meni oikeastaan paremmin kuin odotin sen menevän; tykkäsivät kovasti näin alkukokeiluilla ainakin toisistaan, nuuhkivat ja nuolivatkin toisiaan, jos oikein näin.





Ja sitten häkkikuulumisia! Kanit muuttavat nyt miun huoneesta pois tyhjillään olevaan huoneeseen. Tarkoitus olisi sinne väsätä eräänlainen taso, johon saa häkit. Lisäksi häkeistä pääsiusi poiskin, ja olisi juoksutilaa, paljon enemmän, kuin mitä pelkissä häkeissä on! Lisäksi taso on ikkunan vierellä, joten ikkunastakin näkee pihalle. Mutta tarkempia selityksiä tästä tuolempana. Viikonloppuna olis kaneille taas reissua tiedossa, kun tutustutetaan Sipsukin Heinolan häkkiin. Se se vasta hyvänkokoinen onkin..

2 kommenttia:

  1. ihana postaus c: ja hei tosi mahtava juttu että saat sen huoneen kankkuleille! :)

    VastaaPoista